Pastasalat med kylling, scampi og chili

(Fra boken: Lyst på livet, av Gøril Wiker)
Jeg tror dette blir morgendagens middag C»)

img_1949-1

 

Da denne oppskriften er til 4 personer, må jeg vel minst halvere den …

2-3 kyllingbryst
16 scampi2 vårløk, finhakket
10-15 cherrytomater, delt i to
400 g ferdig kokt, tynn pasta, oppklippet

5 ss peanøttolje
1 ss sesamolje
2 ss soyasaus
2-3 ss søt chilisaus
2 fedd hvitløk, finhakket
1 lime, presset
frisk koriander

Slik gjør du:

Bland sammen oljene, soyasaus, chilisaus, hvitløk, limejuicen og halvparten av korianderen (finhakket).
Kutt kyllingen i gaffelstore biter, og steke i litt olje i en panne med salt og pepper.
Stek scampi kjapt i litt olje.
Bland kylling og scampi med pasta, tomater, vårløk og resten av korianderen (grovhakket).
Bland alt godt sammen med dressingen.
Pynt med ekstra limebåter og gjerne litt koriander.
Serveres kald eller varm, med godt brød eller nystekte baguetter til.

 

what-is-scampi