Teknisk museum

Med to gratisbilletter i hånden, valgte Tuva og jeg å tilbringe den siste dagen i vinterferien på Teknisk museum! Dagen startet perfekt sløvt, med kos på sofaen, nystekte rundstykker til frokost og en smoothie i bilen på tur til Oslo.

Da vi ankom Teknisk museum, satte Tuva seg i førersetet og skrittet rett til modell-leiren for så gå videre til en button-lager stand. Der tegnet både Tuva og jeg hver vår button. I musikkrommet, klippet vi begge ut hull i kartongkort og kjørte de igjennom slags «spilledåse». Det var utrolig moro å lage egen plingemusikk! C») vi fikk også testet trommesettet og et heftig elektrisk piano. Godt veggene er lydtette … hehe

I kjelleren fikk vi testet ut kunnskapene om kroppen, magneter, krefter i form av både bølger og vind samt flytte kuler med tankens kraft. Vi fikk til å delta på lysgrafitt, det var kult. En fotograf tok bilder med lang lukketid, mens vi lekte oss med lommelykter i forskjellige farger. Utrolig artige effekter. Ga inspirasjon til å teste ut hjemme … Vi rakk også å få med oss et kult såpebobleshow, der Tuva fikk lov til å havne inni ei svære såpeboble! Det var stas det!

Fantastisk dag på Teknisk museum!