Marius-strikk

Etter å ha blitt ferdig med Arnes genser, fikk jeg startet på ordentlig opp med Kamillas Marius-genser. Armene har jeg puslet med litt nå og da, men for 2 dager siden startet jeg med bolen. Siden jeg ikke stoler helt på kunnskapen om å måle igjenstående lengder, mtp start av mønster, strikker jeg likegodt fra toppen og ned. Da blir jeg sikker på at lengden blir helt riktig. Nå er alt av mønsterstrikk ferdig på bolen, og kun dbl vrangbord gjenstår.

img_5625

Slike store plagg sliter litt på kroppen min, så da har jeg et par tre småstrikk pågående … C»)

Tre stykk iPadtrekk skal strikkes; to mariustrekk i forskjellige fargekombinasjoner og en med firmalogo. Blir spennende å se den siste. To av de blir vel ferdige i helgen tenker jeg, også starter jeg på den siste over helgen. Her mangler jeg litt garn som vil passe til firmalogoen.

img_5624

I tillegg, er det en liten Marius-genser som skal strikkes. Den må bli ferdig i løpet av en ukes tid faktisk (ups), da den skal rekke frem til Trondheim før bursdagen som er 31. mars. Hmm … håper garnet kommer i posten i løpet av helgen …