Scrappevake på Bømlo

Jeg har vært ute på oppdrag!

v2

For 15. gang på rad blir der arrangert en scrappevake på Bømlo. En vake som pågår fra fredag ettermiddag, til søndag ettermiddag. Der det er fullt mulig å sitte døgnet rundt å gjøre det en har lyst til. De aller fleste holder på med scrapbooking; laging av fotoalbumsider, men en god del sitter også å lager kort. I løpet av helgen blir det også arrangert diverse kurs innen forskjellige tema og teknikker.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

4 ildsjeler dro i gang dette arrangementet for 7,5 år siden, og har klart å avholde 2 vaker i året siden. En i januar/februar og en i september/oktober. Da de startet var det 20 damer som satt en hel helg, dag som natt, og koste seg med papirhobbyen sin. Ganske raskt økte det på med deltakere og høstens vake satte en rekord med hele 87 påmeldte.

v3

Gymsalen var stappfull av arbeidsbord, utallige kofferter og oppbevaringsbokser. Noen hadde med egne kontorstoler å sitte mens andre monterte opp medbrakte hyller til å ha alt utstyret sitt i. Det er ganske utrolig å oppleve – og fantastisk moro!

I det ene hjørnet av gymsalen, hadde Stoffbua satt opp en provisorisk butikk. Ikke tro dette er ikke et lite bord med noen salgsvarer på … papirstativer, reoler, lange bord og andre stativer er stappfulle av produkter. Det slo meg da jeg så på alt sammen rett før vaken åpnet, at dette er mer enn hva en god del hobbybutikker har stående i butikkene sine til vanlig! Imponerende!

v4

Som om ikke denne butikken er nok, hadde Stoffbua da altså hyret inn dinfantasi.no til å stå og holde demonstrasjoner hele helgen. Og det ble avholdt ganske mange, innen 3 forskjellige «tema». Totalt ble det 15 demonstrasjoner, fordelt på tusjing med Touch Twin Markers, «male» bilder med PanPastels og lage bakgrunner ved hjelp av stensiler, PanPastels og mist. Disse 3 demonstrasjonene vil bli omtalt litt senere på denne bloggen.

v1

Til og med avisomtale ble det …

Bloggen til Global hobby & kunst AS er mer enn en side der kreativitet deles, vi kan også komme der du er!

For spørsmål vedr dette, send en e-post til post@dinfantasi.no

2 comments

Comments are closed.