En «Exploding box» er født

015c-brynDa kan en vel si at min første dag som blogger snart er slutt. I dag har jeg satt meg inn i denne bloggen og dens funksjonaliteter, lagt inn bilder, lest andre blogger etc.

Jeg har også laget en «Exploding box» i dag. Denne er ment som et slags «Gratulerer med nye lokaler» kort. Ble veldig fornøyd med den, spesielt de sidene med krøllet papir limt på. Jeg likte godt effekten jeg fikk ut av det – litt sviddaktig.

015b-bryn

Dette er min andre boks som jeg lager og den er 10×10 cm. Jeg har brukt 3 forskjellige brunfarger og et vanilje i Bazzill canvas. Innsiden av boksen er kledd med overskuddskartongen. De innerste flippene er knytt sammen med en hyssing, der skal det ligge masse sjokolade oppi. På de flippene er det også drodlet litt blomster. Utsiden av boksen er kledd med reisemønsterark – jeg tror det er fra Nille. Papiret er krøllet, deretter gnidd inn med Distress Ink (vintage photo). Alle kanter på boksen er også svertet med denne Distress Inken.

7 comments

 1. Heisann.

  Gratulerer så mye med blogg!
  Skal bli spennende å følge med videre her =)
  Utrolig lekker eksplosjonskort, har enda til gode å teste det ut…

  Klem,
  Therese

 2. Gratulerer med blogg! Tror jeg må prøve meg på en slik boks- de er jo så utrolig flotte! Ha en kreativ dag videre! 🙂
  -Silvia-
  shabbychicsilvia.blogspot.com

 3. Ja, gratulerer med blogg 😀 Den eksplosjonsboksen var knalltøff, det er kanskje noe jeg må prøve meg på 🙂

  Ha en fin dag!

Comments are closed.