Velkommen til bloggens verden Mona

Oi … dette er jo nesten litt skummelt. Jeg har aldri hatt en blogg før, og ikke heller sett nytten av det – helt til jeg våknet i dag tidlig. Har sittet i formiddag og «formatert» denne siden – nå venter litt mat og arbeid. Kanskje jeg begir meg utpå denne mer i kveld etter at Tuva har lagt seg. Har jo masse bilder å dele med dere.

8 comments

 1. for ei utrolig nydelig datter du har:D gleder meg til å se masse flott inspirasjon på bloggen din:D
  så nå er det bare å legge ut alt du scrapper for tiden!:D og alt annet som skjer;)
  hilsen iselin88 (scrapping.no)

 2. Takk fro titten og gratulerer med ny Blogg 🙂
  Så skjønn datter du har 🙂
  Gleder meg til å følge med på bloggen din 🙂
  Klemmer fra snuppelure74

 3. Gratulerer med ny blogg!!! Blir spennende å følge med på det du lager her inne:)

  Du er hjertelig velkommen til min blogg også:)

 4. Grattisd med flott blogg!! Nydelig jente du har!!!! gleder meg til å følge med hva som kommer her!!

Comments are closed.