Skal? Skal ikke?

nikon_70-300vr

Det hadde jo vært vanvittig stilig med et 70-300 objektiv hadde det ikke? c»)

Jeg skal på fotokurs i hele helgen, med Asker og Bærum fotoklubb som jeg er medlem i.

Helgen skal tilbringes på Venabu Fjellhotell sør i Rondane. Det blir kurs med profesjonell fotograf som vil gi personlig veiledning gjennom hele helgen. Jeg håper jo på knallflott vær, mye fjellnatur, masse høstfarger, mye god mat og forhåpentligvis masse flotte bilder.

Arne, Tuva og Arcas skal også være med forresten …..De skal kose seg gåturer i fjellet, ride litt hest etc. Bæremeisen skal herved pakkes med. Tror jeg må utstyr Arne med kompaktkameraet – kanskje han tar et par bilder også ….

One comment

  1. Hopp i det og kjøp det objektivet. Tror ikke du kommer til å angre. Jeg kjøpte et sånt litt tidligere i høst og er kjempefornøyd. Kos deg på fotokurs i helgen 🙂

Comments are closed.