En tur inni mitt hodet ….

Sånn kort oppsummert har uken så langt vært «helt grei». c»)

En god 15. plass (av totalt 40) på månedskonkurransen i fotoklubben, en forespørsel om å være med i styret fra neste år og jeg har fått masse skryt av mitt aktbilde. Aktbildet skal nå plottes ut i 50×70 cm – og vil havne i vår kommende nyoppussede yttergang. 🙂

På jobben er jeg også litt i medvind, fikk en «helt grei» lønnsøkning, får dekt ytterligere skolegang fra januar av og på fredag skal jeg flytte til en bedre plass i bygget. Da vil jeg få utsikt utover Skøyen (og ikke et trikkespor).

Hjemme går ting sin skjeve gang, anleggsgartnerne er ikke helt ferdig. Det som gjenstår nå er et par lysgraver, litt støping av dekke, belegningsstenslegging (hehe) og graving til nytt basseng. Selve dreneringen er ferdig, så de enorme jordhaugene er borte – igjen på bakken ligger tykk, fet matjord og ingen gress. Baksiden av huset, der Arcas har sin «hage», ser helt forjævlig ut. Der kan han ikke være før sommeren da det må vokse MYE gress der. Hvis ikke vil han bare drive og grave i jorden og gjøre seg selv skikkelig «ren og pen». Kommer frosten fort og en del snø skal han få være der …

Ellers så er snart det elektriske på plass nede i yttergangen, så da er det bare kort tid igjen til snekker Sverre kommer gjør ferdig vegger og tak. Når det er gjort og jeg har fått malt kommer flislegger xx og gjør ferdig gulvet. Dørene er jo på plass så da skal vi nok klare dette før jul. c»)

Progresjonen på kjøkkenet er ikke mye å skryte av. (Sorry Arne, det er ikke ment som kritikk)Jeg er litt usikker på hva som er «problemet» men lurer på om det er manglende strøm til induksjonstoppen (eller var det selve ovnen?) Nye benkeplater er innkjøpt så det kan i allefall ikke stå på det. Ikke selve rivingen av de 2 skapene som skal ut heller. Jeg har en mistanke om at snekker Sverre får denne jobben også. Han er flink, han er effektiv og han kan gjøre det på dagtid. c») Jeg skal sjekke ut i dag om det er noen fine armaturer å få kjøpt til en ok pris. Kanskje jeg finner et tilbud som sier «Kjøp armatur får med kum på kjøpet» … HAHA

Når ny ovn, induksjonstopp og benkeplate er på plass, står gulvet for tur, og nye sokler. Tror kjøkkenet blir veldig stilig. Endelig et gulv og en benkeplate som står til skapene – noe det ikke gjør i dag. Kjøleskapet vil bli «gjemt» inni kroken så vi får mye bedre plass til å sitte og spise. Kanskje stilig med et rundt bord?

Jeg lurer på hva neste prosjekt blir, etter yttergang og kjøkken. Det er veldig fristende å gå på gangen oppe og nede – men det blir så sabla dyrt. Skal ha skifer på veggene i trappen, og selve trappen må totalrestaureres. I tillegg skal gulvet i gangen nede pigges opp, slik at vi får lagt ned vannbåren varme. Ikke bare litt maling her og der med andre ord.

Et annet rom som som frister veldig å få fikset er vaskerommet. Derimot er det mange tusen i rørleggerarbeid som må gjøres der, i tillegg til utpigging av gulv, bytting av sluk (heter det soilrør?) og reparasjon av vegger og tak. Hmmmmm ……

Alternativt kan vi jo ta en vinter helt uten prosjekter da …. men du så kjedelig det hørtes ut.

Arne? Skal vi ta soverommet? Der er det jo «bare» legging av gulvvarme, nytt gulv, nye vegger, nytt vindu, nytt tak, ny garderobe og ny dør.

Nei – jeg får vel gjøre noe vettugt! Takk for at du gadd å lese …. knegg …. jeg har litt munndiare i dag tror jeg ….

busybees_logo

2 comments

  1. fra anonym kommentator ang. kjøkken
    Sverre kan ikke gjøre benkeplatene før uken etter neste……det ryktes i allefall

  2. Inni hodet ditt var det mye for tiden.. ble rent stresset jeg. Grattis med alt det flotte på jobb, så deilig! Og moro at det skjer så mye med fotograferingen din, bildene jeg rakk å se var virkelig FLOTTE.
    Lykke til videre med oppussing. Jeg synes dere har kommet LANGT siden sist jeg var på Vettre, så uansett går det jo virkelig fremover.
    Ha en finfin dag!

Comments are closed.