Langfredag – rolig dag

Det er vel ingenting med denne fredagen som gjør den spesielt mye lengre enn de andre. Jeg synes også denne dagen har ilt avsted. Mor i huset har vært flink studinne, og da far pakket fiskesakene for å skaffe familien litt mat (c») ), tok jeg med Tuva og Arcas på en koselig tur i området.

_dsc6716

Tuva er veldig flink til å gå og holde Arcas i båndet, og Arcas er veldig flink til å gå rolig. Det er ikke få cm Tuva vokser på denne oppgaven. Det virker som at Arcas setter pris på litt avveksling også. En mor som kjefter fordi han trekker i båndet er vel ikke spesielt moro …

_dsc6720

Midt på gangveien bestemte Tuva og Arcas seg for å ta en liten siesta. Tuva skravlet og skravlet (noe hun forøvrig har gjort i HELE dag) til Arcas, og han satt der pent og lyttet (eller kjenner jeg han rett koblet han ut hørselen – det er han god på).

_dsc6729

Tuva synes det er mer og mer stas å bli tatt bilde av, noe mor setter veldig stor pris på. Du er ganske søt prinsessen min!

_dsc6733

På turen, var vi innom hestene som bor på gården ikke langt unna. Vi hadde med masse gulerøtter som vi ga de. Siden Arcas var med ble det ikke den store kosen – han stresset opp hestene ved å være i nærheten og hestene stresset avgjort opp han. Neste gang blir det uten hund men med flere gulrøtter og tørket brød.

_dsc6741

På turen hjem, bestemte Tuva og Arcas at de skulle løpe fra mamma. Tuva hvinte der hun løp, og Arcas storkoste seg. Det er godt å vite at idet båndet glipper ut av hendene på Tuva så tverrstopper Arcas – han hater å ha det båndet hengende etter seg C»)

3 comments

Comments are closed.