Lykke til Mona

Da er jeg i gang … med å trene aktivt og spise sunnere. Noen kilo skal bort, muskler skal på og kondisjon opp.

Jeg har siden medio mars jobbet i det små, men startet for fullt i påsken. Lange gode stavgang-turer nesten hver dag, og på søndag (av alle dager) ble kostholdet lagt litt om. Skal bli litt bevisst hva jeg dytter inn og ikke minst – spise mer (riktig vel og merke) og oftere. I løpet av de siste 2 ukene har jeg faktisk mistet noe vekt … ikke akkurat trist. Jeg er kjempemotivert og synes stavgang er moro. Arcas også tror jeg, der han holder meg med selskap, km på km … hehe

Så da har jeg ropt det ut til ‘hele verden’, vanskeligere å droppe ut da … hehe

Kanskje bikini til sommeren?

2 comments

  1. Grattis med beslutningen og motivasjonen. Jeg har akkurat tatt samme beslutning, men jeg har meldt meg på et internettkurs hos Grete Roede for å holde meg motivert de første ukene 🙂 Feigt?!? Det viktigste er at jeg kommer i gang 🙂 Husbonden har lovt meg å sette opp sykkelrulla slik at jeg kan sykle noen kilometer i boden 🙂 *hehehe*
    Vårlig klem fra meg 🙂

  2. Så flink du er! *står langs veien og gafler sjokolade mens jeg heier*
    (man brenner kalorier ved å heie, gjør man ikke?)

Comments are closed.