Ny utesitteplass

Da er huset tomt, Tuva har reist til Italia med Arne, og jeg er hjemme alene i leiligheten de neste ti dagene. Arcas skal passe på meg C»)

Har en lang liste over ting jeg planlegger å få gjort, slik at tiden til Tuva er tilbake igjen går fort. Aldri vært mer enn fire dager borte fra henne, så jeg kjenner disse dagene skal bli litt «rare».

Da jeg kom hjem etter å ha kjørt de til flyplassen, husket jeg på et bord, pappa har laget, som bare står og støver ned på en bod. Det er oljet «en million» ganger, slik at det skulle tåle rødvinssøl, så jeg antar det kan stå ute under tak. Håper det. I alle fall gjør det mer nytte for seg ute, enn på en bod. Jeg liker ikke helt at det er ufarget tre. Kanskje jeg en dag går på med slipemaskinen og får bort lakken, for så male …. Hmmmm ….

bilde-5-9

Bordet er inspirert av de gammeldagse røykebordene, som hadde et svært messing fat nedfelt. Tror jeg kan klare å sitte her, en varm sommerkveld med en god bok og et glass vin C»)

Ellers så å jeg ikke glemme, sommerens viktigste begivenhet – så langt! Tuva har mistet sin første tann! Hun har hatt fiktive løse tenner nå i snart et par år, så gleden er stor over å endelig å mistet en. Skikkelig stolt, stor jente. Veldig uvant å se det hullet i munnen, men det går over vet jeg.

bilde-2-2