50 minutt?

Dagen i dag bare snegler seg avgårde! Og det synes jeg lite om. Det er nøyaktig 29 minutt til Tuva lander med flyet, og med litt god velvilje, ytterligere 30 minutt med venting på baggasje og slikt. Det vil si at jeg det henne om 59 minutt! Gleder jeg meg?????

JA!

Så langt i dag har jeg handlet inn til middag, vært hos manuellterapeuten min (og fått enda flere nedslående nyheter) og suset rundt på Jessheim Storsenter for å få tiden til å gå. Går den???

NEI!

Føles som at alt er sirup i dag, i tillegg til kropp og hode.

Gleder meg til å se alt det fine Tuva har fått, høre henne fortelle, skjenne på henne fordi hun griser når hun spiser, klemme henne, vise henne en nyklipt Arcas, hennes nye hobbykrok …. mest av alt, ha henne i nærheten!

Oi, «bare» 52 minutt igjen … snart 51 ……