Stempeltrykk og voksakvarell

Jeg har fått en ny dille – Voksakvarell! C»)

De ekstra tykke blyantene med tykk voksaktig mine, er vannoppløselige og helt herlige å bruke. De jeg bruker er Koh-i-Noor Wax Aquarell, og de inneholder rene pigmenter. Den fargesterke minen, er myk og males utrolig lett ut med vann. De er lysekte (et stort pluss hvis en vil at fargene ikke skal blekne) og lette å tegne med. Vanlig pensel kan brukes, men selv liker jeg best vannpensler. Da har jeg bedre kontroll på vannmengden. Prøvd flere typer vannpensler, og har endt opp med Sakura Waterbrush. De fins i tre størrelser, small, medium og large. Mediumstørrelsen er vel den jeg bruker aller mest.

Her er et stempeltrykk fargelagt med voksakvarell. Stempelet er fra Morehead, og jeg har brukt StazOn stempelpute, siden den er vannfast.

koh-i-noor

One comment

Comments are closed.