Jeg elsker Touch Twin Markers C»)

Tidligere har jeg brukt Le Plume tusjer og ProMarker, men nå har jeg funnet de jeg trives med!

Le Plume, synes jeg faktisk er oppskrytt. Ja de har mange farger, ja de har sine bruksområder de er gode på MEN … de varer jo knapt nok en måned! Synes de tørker utrolig fort opp, selv når de ble oppbevart liggende. Den syltynne tuppen, er god til å skrive tekst med, men hjelper så lite når den er tørr …

bilde-1-7

ProMarker tusjene, likte jeg – det skal jeg innrømme, men noe kjærlighetsforhold har det aldri blitt. De er klumpete å holde i, og jeg ble aldri dus med den brede tuppen. Fargeutvalget er det lite å si på, og pastellfargene er flotte, men jeg fikk de aldri til å ligge godt i hånden når jeg brukte de, så de endte opp i en boks oppe på hyllen i en rakettfart når Touch Twin Markersene ankom heimen!

Jeg var ubeskrivelig negativ til de før jeg fikk de inn i butikken. Jeg hang litt med leppa til leverandøren, men han var klokkeklar på at disse tusjene var gode. Da de første tusjene kom, prøvde jeg å bevare min «noe» negative innstilling … men det varte ikke lenge! Tusjene er faktisk enda bedre enn hva leverandøren sa.

De positive egenskapene er lette å ramse opp; lukt- og giftfrie, lysekte (blekner ikke av dagslys) og er vannfaste når de har tørket. Fargeskalaen er på hele 168 (!!) farger, inkludert en uunnværlig blender. Den jevner ut fargeoverganger, lyser farger og gir herlige highlights! Ved å legge lag på lag med samme farge, får du mørkere nyanser, og ingen skille mellom nyansene! Siden tusjene er alkoholbaserte, kan de brukes på de fleste stempeltrykk (unntatt stempelsverte som inneholder alkohol), og de kan brukes på utskrifter da den ikke løser opp tonerfargen. Noe annet som er utrolig bra, er at tusjene er firkantet! Den ligger godt i hånden, og det er lett å jobbe med bittesmå detaljer! C»)

Så var det de negative sidene …. etter ikke altfor lang tid, vil du merke at beholdningen av Touch-tusjene har økt betraktelig!

I kveld har jeg sittet og fargelagt flere stempeltrykk, og det er så moro når en har utstyr som gjør jobben! Trykkene skal jeg bruke på julekort i morgen. Igjen er det Marianne Design sine Don & Daisy stempel som er brukt. <3

skjermbilde-2011-10-19-kl-00-02-08