Stempler satt i system …

Det har vært sånn passe kaos i stempelbeholdningen min, egentlig fra tidenes morgen – men etterhvert som samlingen har økt, har vel egentlig kaoset gått fra håndterlig til uhåndterlig. Litt surfing på nett, spørrerunde på et forum, og noen YouTube-videoer klokere, har jeg kommet frem til et system som kanskje kan fungere for meg.

Kort fortalt er det å oppbevare stemplene i bokser, men det «geniale» (for meg vel og merke) er at alle stemplene er trykket inn i en bok. På den måten kan jeg bla i den til jeg finner riktig stempel, og lete meg frem til boksen stemplet ligger i! C»)

Julestemplene er nå ferdig organisert, og jeg tror jeg er langt over middels fornøyd!

Slik ser systemet ut i bilder.

Etter å ha stemplet inn, måtte jo boken jeg brukte dekoreres litt. Fra å være en kjedelig (men utrolig billig) Ikeabok, er den nå blitt litt kulere. Igjen er det masse smånips som er limt på fremsiden, for deretter å bli dekket med aluminiumstape. Til slutt er det gnidd inn lilla akrylfarge. Småfornøyd ja! Nå gjenstår bare å ta resten av stemplene, men det er det ingen hast med … julekort som er i fokus om dagen! C»)

2 comments

  1. STIIIILIG!!!!!!! 🙂 Du er jo kjempeflink!!!!
    Og jeg er misunnelig!!!!
    Jeg har selv pynta en bok. Men har INGEN ide om jeg skal bruke det som en slik stempelregister-bok, eller en art journal bok…

Comments are closed.