Leos lekeland – og litt blodig action

552509_10151877342850012_1350259204_n

I dag skulle jeg tilbringe noen timer sammen med Tuva, mens far var og jobbet litt. Tuva fikk lov til å plukke fritt hva vi skulle gjøre, fra den realistiske hyllen. Hun valgte Leos lekeland. Kanskje ikke akkurat mors favorittsted, men det fins avgjort verre plasser.

I øsende pøsende regnvær fikk vi løpt inn til senteret, og Tuva ble «borte» i det armbåndet var festet på. Hun er en liten djevel på å finne seg venner C»). Hun stakk snuten innom mor i sofaen nå og da, og var overlykkelig.

Det ble også litt tid til rød bamsesaft og pop corn … heh

386101_241699555890766_329436624_n

Ca midtveis i oppholdet, skjedde det noe som ikke var fullt så moro. En gutt falt ned fra en sklie og klarte, på en eller annen måte, å kutte opp bakhodet. Kom meg raskt bort til han, og i det jeg løp tok jeg visst med meg en bunke med servietter. Fikk trykt de godt inni bakhodet, samtidig som jeg fikk lagt han riktigere. Ropte til en forbipasserende at han måtte skaffe en lege RASKT. Han løp til kassen og ikke mange sekundene etter hørte jeg at de ropte over anlegget at de trengte en lege fort.

I det jeg bærer gutten bort mot garderobene, kommer en veldig blek mor bort, samtidig som en annen fyr kommer løpende. Han er heldigvis lege. Vi får gutten inn på et rom, og legen kan heldigvis ta over. Etter en del bortvasking av blod, finner legen ut at det ikke er noe alvorlig, gutten blir tapet opp, med beskjed om å følge med om evt hjernerystelse.

Puh – litt glad det var en ferierende lege på plassen …