Pefkos, Lardos-Rhodos (dag 1 og 2)

Endelig kom avreisedagen!

img_2924

Klokken 03.00 ble Tuva vekket, og hun var supersøt. Trett, hes og ferieklar! Hun har gledet seg masse til denne jenteturen vår. På bussen fra Asker ble frokosten spist og Tuva skravlet som foss 🙂 Noe trett, men mest spent.

Flyturen ned gikk kjempefint, tross noe kaos på Gardermoen. 2 timer var ikke mer enn hva vi akkurat trengte. Når vi endelig var igjennom sikkerhetskontrollen, var det bare å gå raskt bort til gaten, og rett ombord i flyet, og 15 minutt etter var vi i luften. Må si jeg ble imponert over maten på flyet! God frokost (dagens andre) med varme ciabatta! På flyturen ned satt Tuva med sin iPhone på øret og hørte på musikk … og mor sov … C»)

img_2925

Da vi landet på Rhodos, kom det sjokket. Varmen slo imot oss, og da hjalp det ikke at bussen fra flyet til terminalen ikke var der. Litt rart å stå midt på en plass med masse fly rundt omkring med biler og busser som kjører overalt – fort! Ikke helt ok at bussen til hotellet ikke stod klar og ventet da vi kom ut fra terminalen, men vi fant litt skygge.  Tuva gikk litt lei da …

img_2926

img_2927

Da bussen kom, gikk turen ned til Pefkos supergreit, og Tuva sov hele veien. Knappe tolv timer etter at Tuva våknet, var vi klare for bassenget. Urovekkende varmt, men heldigvis beroliget hotellfolkene her oss med å si dette var forbigående. Bra! Drøye 40 grader er mye …

Det ble tidlig den første kvelden. Middag på hotellet og i seng før kl 20 … tror jeg sovnet lenge før Tuva. Da det ble null søvn natten før, trengte jeg det.

Dag 2, startet med at jeg tuslet til det lokale markedet og kjøpte frokost, og før kl 9 var vi begge i bassenget. I dag skjer det lite annet. Bare kos, sol, vann og lek!

img_2929

img_2930

img_2931

img_2936

One comment

Comments are closed.