Another day in paradise

_dsc4658

I dag er det perfekt temperatur! Det er mulig å ligge i ro, i solen i 20-30 minutt før en må avkjøle seg litt i bassenget. Fantastisk. Gått til innkjøp av en luftmadrass – og da kan en ligge leeeeenge og sole seg uten å koke … hehe … Tuva synes også den er litt moro å leke med.

_dsc4667

img_2481

I går, tok Tuva og jeg den lokale bussen til Lindos. En superkoselig liten landsby, som er bilfri! Kun eseltaxi kan benyttes. I går benyttet vi oss ikke av den transportmetoden, men når vi skal tilbake for å beskue Akropolis, skal vi leie et esel for å slippe unna en del av alle trappetrinnene. Men tilbake til i går, Tuva og jeg vandret rundt i de trange gatene, og var Tuva dro meg innom ALLE butikkene. Ca 90% solgte det samme, men «samma del vel» som Tuva sier. Vi fikk kjøpt den obligatoriske magnet, som vi må ha fra alle nye steder vi er på, Tuva fikk en super fin kjole som hun skal bruke i kveld og mor fikk fylt på solbeskyttelseslageret. Tuva gir seg sånn i ansiktet når hun bader, så solkremen varer ikke så veldig lenge under øynene. Sinkstift er blitt løsningen. Solbrent barnehud er ikke lov! Så langt har jeg også unngått å bli brent, det hjelper å smøre seg inn hver andre/tredje time C»)

img_2486

img_2485

Vi spiste på en koselig restaurant i går, midt i Lindos sentrum. Oppe på et tak, der utsikten var Akropolis, et byggverk fra 300 f. kr. Eller som Tuva så bra sa her, det er 300 hundre år gamlere enn han du ikke tror på mamma … hehe … My girl!

img_2940

Rommet her på St. James er faktisk mye bedre enn forventet! Det er ganske stort, badet er rent (og også relativt stort), balkongen er diger og ca dobbel så stor som de andre. Utsikten er upåklagelig og ACen fungerer greit! Hva mer kan en be om? Tror jeg skal fortsette å bruke kjentfolk innen Apollo, ved neste turbestilling. Det eneste jeg kunne ha pirket på, som i grunn også er positivt, er at alt av sengetøy og håndklær etc blir byttet hver dag. Det er ikke så nødvendig da – men teller jo på pluss-siden for hotellet.

img_2493

Nå venter Zorbas, gresk aften og gudene vet hva her på hotellet. Tuva er alt ferdig pyntet … bare mor igjen!