Ferie og sorg

norsk_flagg__flagg_217258g2

I dag har vært en rar dag. Gledet meg over alt Tuva og jeg har gjort de siste dagene, samtidig med en tristhet. Det var utrolig rørende i dag da vi kom ned til frokosten og hotellet hadde heist et stort norsk flagg opp. Borte var alle de andre småflaggene fra forskjellige land. I tillegg var det norske bordflagg på bordene rundt omkring. I hele dag har det brent lys på poolbaren, ved et flagg. Det gjør litt godt å vite at det ikke er bare oss i Norge som bryr oss.

img_2655

Sånn ellers har de siste dagene vært ganske innholdsrike 🙂 I går dro Tuva og jeg til byen Lardos … det gjør vi ikke igjen. Det var en ganske trist by, med utrolig få ting å se på, dårlig utvalg av restauranter og litt shabby i grunn. Etter en halvtime der, valgte vi å dra tilbake til hotellområdet. Der tuslet vi rundt omkring i forskjellige butikker, og endte opp til slutt med å ta fiskespa … Litt spesielt, og veldig morsomt. Tuva satt i 15 minutt og jeg i 30 minutt. En haug med små fiske spiste på bena våre … hehe … det kilte veldig, og bena var så myke og fine etterpå. Avgjort noe vi/jeg burde gjøre oftere …

img_2973

Da vi var ferdig med spa, oppdaget vi at klokken alt var bikket over 11, så vi droppet middagen og gikk rett til rommet for å sove. Varmen gjør oss ikke spesielt sultne …

img_2977

I dag våknet vi litt senere enn vanlig og var ikke nede til frokost og bassenget før kl 9.30. Vi tilbrakte også denne dagen ved bassenget – DEILIG! På ettermiddagen måtte jeg ta fatt på Tuvas hår. Det har levd sitt eget liv de siste dagene og flokene var MANGE! I går kveld kjøpte jeg hårkur, som jeg brukte på henne og etter 45 minutt hadde vi klarte å børste ut alle flokene. I morgen venter rastafletting, og da kan hun ikke møte opp med alle de flokene … hun ble veldig fin da med mors sine flettekunnskaper også da … C»)

img_2663

img_2678

Da kvelden kom reiste vi inn til Lindos. Der gikk vi litt rundt omkring og nøt avkjølet luft og en veldig god middag! I flere bøker er restauranten Mythos nevnt, og de på hotellet anbefalte også denne restauranten. Det var avgjort ingen overdrivelse. Maten var kjempegod! Tuva stupte oppi min rett og gaflet i seg masse marinert lammekjøtt og grønnsaker, og jeg endte opp med å spise hennes pizza … hehe

img_2666

Nå venter sengen, for stor og liten … ny dag i morgen!