Svetter oss gjennom dagene …

Nå begynner dagene å gå i ett her … i et enormt feriemodus og klarer ikke helt å skille på når vi gjorde hva … hehe. Betyr vel bare at vi koser oss masse! En hetebølge som har plassert seg her på sørlige Rhodos, som betyr MYE varme, og lokalbefolkningen trodde varmen skulle forsvinne MEN ny info tilsier at denne varmen forblir til vi reiser herifra. Da er det bare å stålsette seg til nye dager med godt over 40 i temperatur. Noe som tilsier mye drikke, enda mer is og utallige bassengdukkerter … C»)

Hotellfotografen dukket opp igjen i går og Tuva maste seg til ny fotorunde … haha … akkurat som at noen vil tro at det er hun som maser ……….

292480_10151922917620012_1023340280_n

Anyway, tror den fotografen skal kidnappes til Norge, sjeldent fornøyd med bilder – men denne gangen er jeg det … juhu! Ikke bare får vi kjøpt de bildene vi vil ha, men vi får med en CD med alle bildene som blir tatt.

I morgen venter Lindos, mulig for siste gang før avreise. Tror det er en av de mest koselige byene/landsbyene jeg noen gang har besøkt. Super trange gater og smug, bilfritt og passe kaotisk!