Ny hobby? Hmmm

Jeg har med veldig ujevne mellomrom, de siste 20+ årene hatt en del strikkeprosjekt. Ytterst få har blitt ferdigstilt av meg. C») Mamma derimot har fullført en god del … hehe

I fjor vinter overrasket jeg Tuva med en tovet Blånisselue, som hun forelsket seg stort i. Og jeg fulgte opp med å starte på et Blånisseskjerf. Da vinteren gikk over til vår var jeg hele 40 cm opp på skjerfet – og det skal bli 1,8 meter (dåååne). La oss si det slik, skjerfet ble aldri ferdig forrige vinter.

img_0303 img_0203

Så for en drøy uke siden, hoppet jeg på Dorthe-genserfeberen. Igjen med friskt mot, og hva skjer? På 3 dager er jeg ferdig med begge armene! Nå venter jeg bare på ny forsyning av garn … hehe

sweaterskappel2

Mens jeg venter, klarte jeg å få ferdig et annet skjerf, som jeg kjøpt garn til i fjor høst (hehe). Dette er Ondas-garn. ikke helt A4 garn å strikke med, men utrolig stilig effekt!

pynteskjerf-4

Siden Ondasskjerfet er ferdig, og Dorthegarnet uteblir, fortsetter jeg likegodt på Blånisseskjerfet. Hvem vet, kanskje det blir ferdig FØR vinteren setter inn?