Dagene raser ….

csm_strikketoej_f7b6c444d7

Vi skriver slutten av november ja … nettopp!

Den siste tiden har det faktisk blitt ganske så mye produksjon, relatert til håndarbeid/hobby. Dessverre vises ingen bilder i denne omgang da det fremdeles er noen og 30 dager igjen til julaften C»)

Julekortene er ferdige tror jeg, ble 50 i antall i år også og denne gangen er det mange forskjellige. Masseproduksjonens tid er over … kanskje?

I tillegg til papir og lim, er det blitt strikket et utallig antall nøster. Tuva har fått vest, skjerf, lue og snart en turkis Dorthe-genser. Et ukjent antall skjerf er også strikket, og snart skal en voksen herregenser på pinnene. Moro!

Det som står på planen de neste dagene når er å få ferdig årets fotoalbum. Tuvas besteforeldre, faddere og pappa, får hver jul 6-10 nye alumsider som viser Tuva det siste året. Noe hektisk gave å lage x 5 versjoner, men jeg VET de som får sidene blir veldig glade …