Det er så stille her …

Det er så stille her jeg sitter i sofakroken. Det eneste jeg hører er et svakt sus fra veien bak huset, og klokken som tikker. Egentlig ganske deilig … C») Jeg er litt usikker på om det er så kaldt ute, som det ser ut som, men det vil jeg finne ut av snart. Først må den gode kaffen drikkes opp, og de 2 pepperkakene spises.

rose

Foto: Siv A. Haugen

Nå går det ubønnhørlig raskt mot jul, og vet jo av erfaring at dagene vil forsvinne i raskt tempo. Nytt av året, som vil hjelpe litt mot et for hastig tempo, er at det meste av ting som skal gjøres, er ferdige! Bare noen ytterst få julegaver igjen og julekortene er ferdige (dog mangler bildet). Dette er jo ting som alltid tar en del tid. Ikke at jeg går rundt og har for lite tid, siden jeg ikke jobber, men tiden er liksom ikke like full av kvalitet som før.

I helgen skal Tuva og jeg kose oss med adventspynting i heimen, og Tuva skal få åpne de to første julekalendereskene. Å som jeg gleder meg til å se hvordan hun reagerer på den første!!!

timthumb

Rett før høstferien kom jeg over billetter til MGPjr sin julekonsert. Og Tuva har i løpet av dette året blitt ganske hekta på det. Så jeg bestilte billetter til henne og meg, samt hennes tante og søskenbarn. Jeg valgte å ikke fortelle dette til Tuva, da det var så langt frem i tid. Og da min søster fortalte at dette skulle bli Adrian sin 1. desember kalendergave, passet det jo perfekt. Ekstra moro er det at Tuva flere ganger siden kjøpet, har sagt at hun skulle ønske hun hadde vært på MGPjr finalen … Tror hun kommer til å bli veldig glad!!!