Da er desember i gang …

bilde-2

Da har førjulstiden offisielt startet her hjemme! Føler i grunn det har vært litt jul en stund, men det er av den grunn at jeg har strikket på julegaver siden oktober. Det er ganske mange som vil gå en varm vinter i møte … c»)

Tuva og jeg startet helgen med å pynte litt til advent. Lysfatet til adventslysene ble hentet frem, og de selvdekorerte lysene kom på. Likeså kom det frem noen julete telysholdere, og de søte snømennene og pingvinene. Litt kos!

bilde-4

Det er enda en dager igjen til dukene kommer på plass, men det skjer om ikke altfor lenge. I likhet med de forrige julene, skal Tuva feire den sammen med pappaen sin. Og jeg skal delta på Alternativ jul i år også. Så da blir liksom juletiden her hjemme, før jul. Når romjulsdagene kommer, pleier jeg i grunn å være lei. Så stort sett er julen pakket bort innen nyttårsaften.

mgpjr-kopi

Ellers inneholdt denne første helgen i desember, en fantastisk bra MGPjr konsert. Tuva og jeg, samt min søster og sønn, var på Oslo Spektrum Arena, og fikk med oss julekonserten. Fantastiske barn med nydelige stemmer og sceneshow. Godeste Torstein, spår jeg en lysende fremtid. Han imponerte stort! i tillegg til fantastisk flink barn, dukket Tooji opp – og det slår jo aldri feil … C»)

Tuva storkoste seg under hele konserten, og hun og jeg avtalte at vi skal prøve å få tak i billetter til neste års finale.

På grunn av konserten på lørdag, gikk Tuva glipp av sitt ferskeste søskenbarns 1-årsdag. Derimot tok vi igjen feiringen, her hjemme, på søndag. Sunniva, Thea og Kim kom til oss med kakerestene. Fantastisk deal spør du meg … hehe

lys1

Etter bursdagsbesøket, hadde Tuva og jeg et (av flere kommende) juleverksted. Vi koste oss med å dekorere lys. Kjempefine lys ble det, Tuva var strålende fornøyd med aktiviteten og jeg fikk skrevet et nytt innlegg til Global hobby & kunst AS.

cut-out-qmark-742602

Jeg er litt usikker på hva neste innlegg skal omhandle, men kommer vel på noe.

Akkurat nå derimot, skal jeg pakke meg inn i pleddet og la humla suse litt. Dagens behandling er utsatt til i morgen, så får jeg bare krysse fingrene på at kroppen vil samarbeide da. Å kjøre i dag er ikke et alternativ … men men … varmt under pleddet da.

3 comments

  1. Koselig lesning for meg som er mammaen til Torstein:-) Han elsker jo å stå på denne scena! Hyggelig at dere likte konserten. :-)))

Comments are closed.