Strikkepinneoppbevaring

Det å strikke er i vinden som aldri før, og i likhet med andre hobbyer, krever utstyret et sted å være.

img_4041

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst. Innlegget kan du finne her.

Personlig synes jeg strikkepinner er litt kule, så da dekorerte jeg like så godt noen bokser til de. Nå kan de stå fremme ved garnkurven min! En til langpinner, en til rundpinner og en til strømpepinner og heklenåler.

strikke1

En Pringle boks ble ikledd indisk papir, og dekorert etter beste evne. Denne passer fint til langpinnene. Likeså ble en pepperkakeboks, som passer perfekt til rundpinnene. En halv Pringle boks ble brukt til strømpepinnene og heklenålene.

strikke2

2 comments

  1. Fint! Mye koseligere enn hos meg; her står pinnene i diverse sausmugger, i påvente av en bedre ide… Kanskje jeg rett og slett burde gjøre som deg? Tusen takk for titten og tipset 🙂

Comments are closed.