Langt, varmt skjerf mamma!

Søte, gode Tuva – som synes det er superstas at mammaen strikker mye. Hun synes det er koselig å sitte ved siden av meg å skravle, og strikke selv, mens jeg strikker.

Da julen nærmet seg, sa hun at hun hadde bestemt seg for hva pappaen skulle få i julegave fra henne!

– Et langt, varmt strikket skjerf mamma! Du rekker jo det før jul mamma, det er jo mange dager igjen …

bilde-14

Så da var det bare å lete opp en garnbutikk, og finne et garn som Tuva likte (og som jeg vet faren vil bruke). Vi endte opp med Viking Odin, i gråtoner og sort. Deilig garn å strikke med, og det ble ekstra tykt og mykt, da jeg strikket det i patent. Tuva ble litt usikker på om jeg kom til å rekke det før julaften, da det tar «litt» tid å strikke 1,5 meter skjerf. Jeg antar gleden blir stor i morgen, når hun ser jeg klarte det … C»)