Førjulstiden liker jeg!

Da er det ro, og tid til masse førjulskos. Tuva og jeg har hadde flere juleverksteder, der både julekranser, pyntede kubbelys og pyntede pepperkaker har blitt til. I tillegg hadde vi en ettermiddag, der vi monterte og pyntet et pepperkakehus og en pepperkakekirke. Kirken fikk Tuva med seg til pappaen sin, også beholdte vi pepperkakehuset selv.

julen-1

I likhet med tidligere år feirer Tuva selve julaften med pappaen sin, og jeg på arrangementet Alternativ jul. En liten julefeiring blir det jo på Tuva og meg også. Tuva og jeg starter julekosen på kvelden, lillejulaften, også har vi en liten minigaveåpning på morgenen, julaften. Tuva får åpne 2-3 julegaver, og jeg åpner de jeg har fått. Når dette er unnagjort, er det pynting som må gjøres før Tuva skal til kirken for å ha en korprøve før gudstjenesten. De siste 2 årene har Tuva sunget i kirken. I år var det litt ekstra spennende, da hun var solist.

julen-2

Fredag den 4. juledag kom Tuva til meg, og vi kunne kose oss de siste dagene i julen sammen. Utpå lørdag ettermiddag, pakket Tuva og jeg bilen relativ full med vinterklær og skiutstyr, og vendte nesen mot Eggedal og Tempelsetra. Det var sånn passe kjøreforhold oppover, så det var ganske godt å komme frem rett før kl 19. Der ventet familien Vangsnes og god hjemmelaget pizza!

julen-3

Dagene har så langt gått med til å nyte det fine været, spille utallige brettspill og spise deilig pinnekjøtt nyttårsaften. Etter en god del stjerneskudd, og en kraftig batteripakke, var det tid for å knuse pepperkakehus!

Så langt en hyggelig førjul, og nå romjul!