Fråtseri?

I følge noen en dødssynd, men det er å dra den altfor langt i min verden!

Bortsett fra å ha hatt noen rimelig rolige dager, som har inneholdt forkjølelse, feber, akutt bihulebetennelse og en veldig rar nummenhet i halve ansiktet, har jo også noe litt kult skjedd … C»)

Global hobby og kunst skal ha stor stand på Gave- og interiørmessen, som er i slutten av januar, og i den forbindelse skal jeg lage noen kortmodeller til de (juhu). Så i et par dager nå har jeg fråtset i produktkatalogene deres og skrevet ønskeliste på alt jeg kunne tenkt meg å bruke for å lage disse kortene. Oversikten er sendt, så nå er det bare å sitte og vente på godsakene. Det er jo ikke til meg personlige disse produktene, men det er jo egentlig ikke viktig. Hyllene her hjemme er jo litt for fylte til å ha store savn etter noe, MEN … det er jo litt moro med noe en ikke har … Litt som gresset på den andre siden?

Anyway, her er utklipp fra noen av produktene … stempel, washi, bling, blomster, blonder, kartong, strukturark, dies … the list goes on and on … i tillegg kommer ting jeg selv; Pan Pastels, Touch Twin Markers … *sukk*

Jeg gleder meg i alle fall til produktene kommer, for inni hodet mitt har jeg noen kort «laget» – dog litt vanskelig med ferdigstillelsen bare … C»)

Krysser fingre for at en rolige kosehelg med Tuva får kroppen til å innse at det er mye mer moro å være uten forkjølelse, og at hestekuren med penicilin skal få bukt med bihulebetennelsen. Jeg har en kommende ankeloperasjon som ikke er altfor langt unna, og da kan jeg ikke være syk. Ventet lenge nok på den, om den ikke skal bli utsatt.

2 comments

Comments are closed.