Papirkaos

Endelig merker jeg at det er noe energi å spore, da det virker som at medisinen begynner å vinne over basiluskene. Synes denne forkjølelsesperioden har vært gruelig lang. Fra midten av november, til nå. Enda har jeg noen dager igjen av denne penicilinkuren, og en drøy uke igjen av kortison-nesesprayen. Så det er jo lov å håpe at jeg er frisk når kurene er ferdig … enda kjekkere hadde det jo vært at jeg fikk tilbake følelsen i halve ansiktet. Den forsvant da bihulebetennelsen kom …

Ellers så har jeg brukt ettermiddagen flittig. Et par store bunker med papirer er gjennomgått, og det meste havnet i permene sine, også ble noe kastet. I tillegg ble det bestilt nytt skattekort, da jeg så at årets mottatte var feil, alle faste regningstrekk ut året er lagt inn og ny strøm- og forsikringsavtale inngått. «Papirlagringsstolen» min er tom – deilig følelse!

Nå skal jeg få på plass de siste tingene her, før jeg må lete opp noe garn. Planen er å strikke en ny saggelue i kveld. Det er «Tilbords med fienden» på TVen om ikke lenge, og det blir bra!

Snart ny uke, hobbymesse og kos!