Lykke er …

… å sove ved siden av Tuva en hel natt, etter å ikke ha sett så mye til henne på nesten en uke!
… å (snart) drikke fantastisk kaffe, og nyte en lunsj på Godt Brød!
… å overraske Tuva med dessert på en mandag!
… å ha klart å ignorere kroppen, når den egentlig ikke ville samarbeide i helgen, og samtidig kose meg med masse folk, hobby og messe!
… å ha blitt så inspirert til å male, at jeg nesten ikke kan vente til overskuddet er tilbake!
… å vite at du har gjort en veldig god jobb!

Innimellom er det utrolig lærerikt å sette seg ned for å tenke over hva det er som er bra! I skrivende stund verker kroppen verre enn på eviglenge, og ingenting av det jeg tar for å døyve – døyver noe. Forrige ukes aktiviteter var 100% hodepleie, og jeg visste at denne motreaksjonen kom. Kalkulerte godt, med ganske grei erfaring, hvor langt strikken kunne strekkes … noe positivt må en jo vinkle dette til. Jeg har lært meg å «lure» kroppen noen dager … hehe … Har alle aktivitetene vært verd det? JA

Hva har jeg så gjort?

Jeg har storkost med på Gave- og interiørmessen; 4 dager til ende. Fått lov å tilbringe dagene sammen med en fantastisk gjeng fra Global – og møtt utrolig mange herlige mennesker. Fra forskjellige butikker, med lokasjoner spredt over nesten hele landet. Kjempeinspirerende! I tillegg har jeg deltatt på en workshop, der svære lerret ble malt med akrylmaling ved hjelp av plastkort (ala Visa kort) og tapetsletter. Den workshopen var så innmari bra, at jeg slet med å ikke starte og male på lerret da jeg kom hjem kl 23, fredag kveld! Janne Gullaksen heter kunstneren som holdt workshopen, og jeg vet hva jeg skal spare til; opphold og malekurs i Bergen på Urdihuset! Er ikke bildene fantastiske?

Nå må jeg dra ut å nyte min etterlengtede kaffe! Og glede meg over hva jeg har gjort de siste dagene, og hva jeg skal gjøre når jeg er litt tilbake på track igjen! C»)

… å jo …. lykken er også å ha funnet plass til puppen min igjen! Et resultat, fra en aktfotosession jeg hadde for noen år siden. Dette bildet synes jeg er helt fantastisk! Elsker det … og det er kanskje fordi jeg mestret «alt» da bildet ble tatt. Lyset, kameraet, effektene … og det var også veldig kjekt at modellen jeg brukte var så tålmodig! En helt grei pupp har hun jo også … C»)

3 comments

 1. Føler meg ganske så heldig faktisk! 🙂 Storkoste meg hvert eneste minutt.
  Lover å komme tilbake til Scrappeland, trivdes der – blir bare litt mye å henge med på 🙂

 2. Hei Mona!
  Tusen takk for et flott kurs på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm!
  Vi legger deg til på vår bloggliste, slik vi kan følge med på dine kreative innlegg.
  Ha en fin kveld.
  Hilsen Jentene på Pigment 🙂

Comments are closed.