Blitt noen flere masker …

bilde-1

I påvente av at den store herregenseren skal bli ferdig, pusler jeg med litt småstrikk innimellom. Ikke fordi jeg tror at herregenseren strikker seg selv, men fordi jeg mangler et par rundpinner i 40 cm, og de har jeg ikke rotet meg til å kjøpe. Selve bolen er ferdig, er bare armene som gjenstår.

bilde-2

Så … mens jeg venter, har jeg strikket kjempesøte pulsvarmere til Tuva. Hun ble så fornøyd, og satt tålmodig å så på mens jeg strikket. Disse er superenkle å strikke, og i hennes størrelse tok det en drøy av 1/2 time pr stykk … c»)

bilde-3

I tillegg har jeg nå på 2 korte kvelder strikket noe med marius-mønster, men tenkt å vente med å avsløre hva det er da det er noe jeg ikke skal beholde selv.

bilde-4

Nå skal jeg legge opp noe annet, som også skal bli noe i marius-mønster …