Morsdag …

Det er søndag, morsdag og fastelavn. Tuva og jeg har vært like lenge oppe, som det er igjen til vi skal legge oss. Så langt en perfekt dag!

En eneste ting var planlagt i dag, før dagen startet, og det var middagen; skinkestek med masse god saus, grønnsaker og poteter. Tuva og jeg hadde bestemt oss for at det som skjer – skjer og det vi har lyst til å gjøre – gjøres.

Dagen startet med at Tuva vekket meg med verdens fineste morsdagsgave! En fantastisk nydelig bok, og krus – og en sjokolademuffins! Både boken og kruset fikk frem tårene, og Tuva ble ganske forlegen. Supergod klem fikk hun og så satt vi lenge og skravlet i sofaen. Herlig! Hverdagsøyeblikk en bare må ta vare på.

Vi bestemte oss for å steke rundstykker til frokost, og mens vi gjorde i stand frokost, ble også en bolledeig satt. Er jo tross alt fastelavn i dag … c») Etter frokosten, og mens bolledeigen hevet seg, satte Tuva seg ned og dekorerte en sparegris med porselenstusjer. Kjempefin ble den, og moro å se at Tuva er blitt stor nok til å holde på med slike tusjer alene, uten at det blir noe klin.

Nå, ligger Tuva som et lite slakt oppe i saccosekken sin, og venter på at bollene skal settes i ovnen. Hun stirrer i tanken, men påstår hun ikke tenker på noe … hehe … scary tanke at det er tomt oppi der … C»)

Her er forresten siste produksjon innen strikking; Marouspute og tennbrikkeboks … C»)

One comment

Comments are closed.