Inspirasjon til dåp – del 1

I forbindelse med Gave- og interiørmessen, ble det holdt flere kortkurs. Blant annet innen temaet «Dåp». Selve kurset gikk på å lage innbydelser, men det ble også laget bordkort og takkekort i samme stil – til inspirasjon.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Den første «dåpsskolleksjonen» er som vist på bildet under her.

Innbydelsen lages med en 6″12″ Papicolor kartong og en 6″6″ kartongbit. I tillegg til Papiprint og pynt. Kartongremsen brettes ved 6″ og 3″, også limes kartongbiten på den nederste «flippen» (se illustrasjon nederst i innlegget). Videre festes papiprinte på kartongen, og pyntes videre med stempeltrykk, die cuts, stempeltrykk, bling mm.

Bordkortet lages også av 6″12″ Papi color kartong (se illustrasjon nederst i innlegget). Bordkortet dekoreres i samme stil som innbydelsen, med die cut, stempeltrykk mm.

Takkekortet er i likhet med de ovenfor, laget med 6″12″ kartong. Kartongen brettes på 3″ og 9″. Kartongen kuttes skrått fra brettekant til kartongkant. Pyntes videre i samme stil som innbydelse og bordkort.

Mal, staffelikort

Mal, bordkort