Inspirasjon til dåp – del 2

I forbindelse med Gave- og interiørmessen, ble det holdt flere kortkurs. Blant annet innen temaet «Dåp». Selve kurset gikk på å lage innbydelser, men det ble også laget bordkort og takkekort i samme stil – til inspirasjon.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Den andre «dåpsskolleksjonen» er som vist på bildet under her.

Innbydelsen lages med en 6″12″ Papicolor kartong. Malen, som du finner nederst i innlegget, kan enten tegnes på kartongens bakside, eller printes direkte på. Det indiske papiret limes på fronten etter at kjolen er klippet ut av kartongen, for deretter å renklippes. Det indiske papiret skal kun være på kortets forside.  Videre pyntes kortet med bånd, bling, perler og blomster.

Bordkortet er laget i det indiske papiret. Malen ble printet ut i ønsket størrelse, for deretter å bli overført til valgt papir. Denne kjolen har jeg lim igjen så den ikke kan åpnes, men dette er jo valgfritt. Kortet er pyntet i samme stil som innbydelsen.

Takkekortet er laget av 4″12″ kartong, og kjolemalen er printet ut i en enda mindre størrelse. Kortet pyntes med de samme produktene som innbydelse og bordkort.

Mal, kjole (printes i valgfri størrelse)