Inspirasjon til konfirmasjon, del 2

I forbindelse med Gave- og interiørmessen, ble det holdt flere kortkurs. Blant annet innen temaet «Konfirmasjon». Selve kurset gikk på å lage innbydelser, men det ble også laget bordkort og takkekort i samme stil – til inspirasjon.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Den andre «konfirmasjonskolleksjonen» er som vist på bildet under her.

Innbydelsen er laget i 4″12″ Papicolor kartong, og dekorert med stempeltrykk, bånd, roser og bling. Teksten med innbydelse er opprinnelige sølvfarget, men jeg fargela det med Touch Twin Marker. På denne måten får jeg slike stickers i all verdens farger.

Bordkortet er brettet som en klassisk spå, i Papicolor kartong! Jeg var usikker på hvor pene bretter det ble etterhvert som tykkelsen økte, men ble veldig positivt overrasket. Dette er den den første kartongtypen jeg har vært borte i som har klart dette. Ellers er bordkortet er pyntet med indisk papir, washitape og stempeltrykk.

Takkekortet er større enn innbydelsen. Det er laget i 6″12″ kartong og dekorert i samme stil som innbydelsen og bordkortet. For å få til en 3D effekt, limte jeg stempeltrykket rett på kartongen, og så brukte jeg 3D limputer til å feste på det indiske papiret. Hull til stempeltrykket skar jeg ut før monteringen.