Inspirasjon til bryllup, del 1

I forbindelse med Gave- og interiørmessen, ble det holdt flere kortkurs. Blant annet innen temaet «Bryllup». Selve kurset gikk på å lage innbydelser, men det ble også laget bordkort og takkekort i samme stil – til inspirasjon.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Den første «bryllupskolleksjonen» er som vist på bildet under her.

Selve innbydelsen er 12″12″ Papicolor kartong som er skjært på skrått, og deretter brettet til å bli 4″ bredt. De forskjellige panelene er kledd i indisk papir, og kantene er dekorert med washi-tape. Stempeltrykket er fargelagt med Touch Twin Marker. Oppå tusjstrekene har jeg gått over med en transparent glitterpenn. Teksten inni kortet er skrevet ut på vellum. Avslutningsvis er kortet pyntet med halvperler og blomster.

Bordkortet er laget med en liten vri. Det fungerer også som en meny. En stripe på 4″, er skjært ut fra en 12″12″ kartong, og brettet på henholdsvis 2″ og 4″. Ellers er bordkort-menyen dekorert i samme stil som innbydelsen. Jeg har montert på navn, på begge siden av bordkortet, da jeg av erfaring synes det er hyggelig å vite navnet på vedkommende som sitter fremfor meg.

Takkekortet er som innbydelsen, bortsett fra at siste panel er brettet innover. Dette for at brudebildet skal ha en lomme å ligge i.