Inspirasjon til bryllup, del 2

I forbindelse med Gave- og interiørmessen, ble det holdt flere kortkurs. Blant annet innen temaet «Bryllup». Selve kurset gikk på å lage innbydelser, men det ble også laget bordkort og takkekort i samme stil – til inspirasjon.

Et innlegg jeg har skrevet for Global hobby & kunst AS. Originalinnlegget finner du her.

Den andre «bryllupskolleksjonen» er som vist på bildet under her.

Selve innbydelsen er 12″12″ Papicolor kartong som er brettet som en konvolutt. Videre er konvolutten dekorert med indisk papir, blonder og dies. Teksten på kortet inni konvolutten er skrevet ut på vellum. Champagneglassene er farget med Pan Pastels, og blinget opp med Sakura transparent glitterpenn. Avslutningsvis er kortet pyntet med halvperler og blomster.

Bordkortet er ganske enkelt laget. 6″3″ Papicolor kartong er brettet på midten, og dekorert med de samme materialene som innbydelsen. I likhet med bordkortet fra del 1, har jeg montert navnet på begge siden av bordkortet.

Takkekortet er konvoluttpreget, men her er det bare et 4″12″ ark som er brettet med overlapp på flippene. Deretter er flippene kuttet på skrå innover. Bildet dekker hele «bakveggen», og teksten er skrevet ut på vellum og festet på innsiden av den nederste flippen. Ellers er kortet dekorert som innbydelsen.