Halser og luer

Helgen har så langt resultert i et par-fire plagg til både Tuva og meg … C»)

Med 2 nøster Dale Monjita ble det 2 halser. En til Tuva og en til meg.

hals

Det øverste bildet er av en hals funnet på Garnstua i Asker

Og med 5 nøster Gjestal Rubin, ble til en ribbet hals og Kari-Traa lue!

kari-traa-og-hals

Halsen er ribbestrikket med 25 maser på pinne 8, i dobbelt garn. Når nøstet er ferdig er halsen ferdig … C») Oppskriften den er basert på finner du her. Oppskriften på luen finner du her, og jeg har økt til jeg hadde 65 masker på pinnen. Også ribbestrikket i Gjestal Rubin, på pinne 4 og enkelt garn. Når den var ferdig montert, heklet jeg en kant nederst med fastmasker.

Som en liten organisering, har jeg fylt kistebordet med masse kommende garnprosjekt; dog kun de småprosjektene. Har jo et par fore gensere som skal strikkes, et par ponchoer og et par vester … hehe

img_5201