Cirque du Soleil

Den etterlengtede dagen sammen med Tuva i Oslo, med Cirque du Soleil som hovedmål, kom endelig! I august kom jeg over ved en tilfeldighet, at Cirque du Soleil skulle har forestillinger på Oslo Spektrum, og da var veien kort til at to billetter ble kjøpt. Siden da har jeg gått og ventet på dagen. Tuva fikk vite om dette først etter nyttår, men også hun har gått og gledet seg!

Så da dagen i dag endelig kom, merket jeg at hun styrte litt ekstra oppe hos pappaen sin. Vi reiste noen timer tidligere enn strengt tatt nødvendig i Oslo, og til Tuvas store glede ble det tog som transportmiddel. Skravla gikk, og det var utrolig koselig å tusle rundt i Oslos gater uten egentlig å ha et annet mål enn å rekke en forestilling om drøye 3 timer. Og det var det vi brukte faktisk, på å tusle fra Nationaltheateret til Oslo Spektrum. Uten å være innom en eneste butikk, foruten Kaffebrennieret for kaffe da … C») … men en liten middag ble det da.

Selve showet på Spektrum, kan umulig beskrives med ord! Alle akrobatene, klovnene, hun dama uten et eneste normalt ledd i kroppen, turnere, trapes-stunt som får en til å glemme å puste … ALT … helt perfekt og akkurat passe langt! Jeg gleder meg allerede nå til neste gang de gjester Norge, da dette bare må oppleves flere ganger.

Kort oppsummert: Fantastisk dag som vil vare lenge!