iPadtrekk med firmalogo

Til hun jeg strikket de to Marius iPadtrekkene til, strikket jeg også et trekk med firmalogo på. Denne skulle hun overraske en kollega med. Kristine «konverterte» logoen fra bilde til ruteark, også var det bare for meg å få den på strikketøyet.

For å unngå enorme mengder med tråder å feste, valgte jeg å strikke trekket uten mønster på, for deretter sy på logoen med maskestring. Det er godt mulig det ikke skjer igjen med det første. Synes det var noe forbasket herk, og ikke ble det så fint som om det var strikket heller …. men nå har jeg prøvd det også … c»)

Jeg håper Erik ble fornøyd …

img_5758

Logoen ser slik ut IRL …

skjermbilde-2013-03-20-kl-10-49-14

Jeg fikk ikke plass til teksten, da trekket ble strikket med dbl garn og tykke pinner.

2 comments

Comments are closed.