Reptilparken

Midt i Oslo sentrum ligger det en bakgård, og der bor det mange krypdyr … c») De har krokodille, skilpadder, edderkopper (grøss), frosker, firfirsler, agamer, iguaner, papegøye, silkeaper og veldig mange slanger! Pluss en god de til …

Tuva og jeg bestemte oss tidlig for at vi skulle til Reptilparken i påsken. Jeg har mistet tellingen over antall ganger vi har vært der, men det er like spennende og lærerikt hver eneste gang.

Det er like spennende hver gang å gå opp trappen til andre etasje, og se om noen av slangene er ute. Er de ute er både Tuva og jeg kjappe bort til de for å holde og klappe. De har så utrolig facinerende hud. Og når en holder de kjenner du hvordan musklene spenner seg oppgjennom kroppen. I dag var det bare kongepytoner som ble tatt ut, og jeg tror bildene viser alle tre. Den ene var veldig ivrig på å hilse på Tuva i ansiktet – noe som ikke plaget henne nevneverdig …

Flott dag i Reptilparken, og det skulle ikke forbause meg om vi er tilbake et par ganger til før året er omme.

One comment

Comments are closed.