Bjørneparken

Da jeg så at Bjørneparkens søteste attraksjoner, valgte å våkne opp fra vintersøvnen sin litt tidligere enn antatt, ble det kjapt bestemt at Tuva og jeg skulle opp til Flå. Knappe 2 timer å kjøe en vei, på flotte veier! Tuva og jeg var i Bjørneparken sist høstferie, og bestemte oss da for at vi skulle tilbake igjen.

Parken ble spontant åpnet i påsken, da bjørnene ville ut og leke i det fantastiske påskeværet. De søte små bjørnungene er herlige, og herjer rundt på området. Høyt oppe i et tre, nede ved vinduene for «å fange» oss som står der – for så løpe omkamp om og ned bakkene.

I tillegg til mange bjørner, 8 totalt, er det gauper her, rever, elger, hjort, dådyr, kaniner, sauer, geiter og griser. Noen nyinnkjøpte hester har de også men de er i karantene inntil videre.

For anledningen var det hengt ut en del påskeegg. Hver barn som fant ett fikk byttet dette inn mot et fleecepledd i butikken. Kjempefin påskeoverraskelse!

Det er ikke lenge til neste besøk. Fin park, uten masse kjøpepress – god og rimelig mat og masse å lære.

Visst du kanskje at bjørnen ikke går i dvale, men i vintersøvn? STOR forskjell …. c»)