Påskestrikking

Foruten et par ekspedisjoner sammen med Tuva, har påsken vært veldig rolig. Det er nå bare få dager igjen til operasjonen og jeg kan nesten ikke vente. Ser så enormt frem til netter uten intense smerter og dager uten enorme hevelser og smerter. Resten av kroppen endrer seg ikke pga denne operasjonen dessverre, men det vil gjøre det lettere å komme videre i prosessen, håper jeg.

Anyway … siden påsken har vært stille, har strikkeproduksjonen vært høy … c»)

marius

Et par pulsvarmere er strikket i Mariusmønster, men det ble jeg ikke fornøyd med. De er nå rekket opp i påvente av et nytt forsøk. En Mariusgenser, størrelse 10 år ble unnagjort på 6 dager – og da ble hele 4 armer strikket før jeg ble fornøyd. Den sendes til Trondheim i morgen. Kom litt senere i gang med den genseren enn først planlagt, da garnet kom sent i hus. Et nettbrettrekk er også ferdig, og nå er jeg på ordentlig i gang (igjen) med Kamillas genser. Hun skal ha en Mariusvariant der vrangborden er helt opp til mønsteret. Ikke helt hva skuldrene liker, men med hyppige pauser går det. Minuset her er at hele vrangborden er rekket opp en gang på grunn av feil pinnestørrelse. Trodde det skulle endre seg i dampingen, men det gjorde det ikke … Så status på den genseren nå er at det gjenstår 25 cm på bolen, og litt over en arm. Armene skulle opprinnelig være i vrangbord hele veien, men her har jeg fått lov til å strikke glattstrikk … c»)

img_6164

Usikker hva neste strikkeprosjekt blir, kanskje noe til meg selv?