Tivoli og rydding

Siden jeg kommer til å være rimelig rolig neste helg, lånte jeg Tuva noen timer i går, slik at hun og jeg kunne kose oss litt ekstra.

img_6244

Som en oppvarming til sommerens Tusenfrydtur, overrasket jeg Tuva med en tur til Bergstrøms tivoli i går. De har brukt noen dager på å måke seg ned til en gørmete plass i Asker, og tross et iskaldt vårvær, storkoste Tuva og jeg oss! Det er få ting i denne verden som er mer morsomt en tivoli! Og heldigvis er Tuva like hekta som meg … c») Karuseller er gøy! Sukkerspinn også, i følge Tuva – men der deler jeg ikke hennes begeistring.

Etter en del dager med null motivasjon, energi og et akseptabelt smertenivå, fikk jeg litt tiltakslyst i dag. Har lenge planlagt å få ordnet store hobbyverkstedkasser, og i dag orket jeg sorteringen. Så nå er juleverksted- og påskeverkstedsakene plassert i hver sine kasser. Mye lettere å dra frem dette når riktig årstid nærmer seg. Det ble en kasse med diverse saker også da, som brukes uavhengig av sesong. Super fornøyd faktisk … hehe

boden

Eneste jeg nå mangler litt orden på er to tunge banankasser med fagbøker. Hva skal jeg gjøre med de? Er jeg ferdig med det jeg har arbeidet med, eller skal jeg fortsette? Selge de, kaste de? Hmm … får utsette de tankene til den dagen jeg har en reell plan over hva jeg skal gjøre …

Nei, skal sette meg godt i sofaen nå og plukke frem strikketøyet. Har faktisk ikke strikket på 3 dager … hehe