Da er sesongen offisielt i gang …

1. mai = sesongstart for rydding i hage og grilling! Og begge deler fikk Tuva og jeg til i dag, så nå er mor sliiiiiiiiiiten … c»)

Vi startet dagen med at jeg overrasket Tuva med frokost på Godt Brød. Vi ankom dit akkurat da de åpnet kl 9. Ikke verst på en fridag. Der ventet deilige påsmurte rundstykker, smoothie og herlig cortado! Perfekt start på en arbeidsom dag.

Da vi kom hjem kl 10, gikk vi i gang med uteplassen. Alt ble dratt frem, gamle møbler flyttet til garasjen for bortkjøring, 2 (!) favner med ved flyttet Tuva og jeg på, samt spyling av vegger og beleggingstein. Bedene ble rensket for visne greiner og blader, og grillen ble fyrt opp!

Pølsene smakte fortreffelige, tross en smule kald opplevelse. Satser på at neste utespising blir varmere …

Deilig å være i gang med våren! Og ….. deilig å fine sofaen. Ble vel kanskje litt mye meeeeeeeen ….. hyggelig!

2 comments

Comments are closed.