Europaller, regn og stauder

Lørdag! Dagen startet under et pledd på sofaen med strikketøyet på fanget. Ute regnet det ganske mye, så mye at det hørtes inne. Innimellom er det en koselig lyd. Og i dag var det nettopp det!

Siden Tuva hadde vennegruppe på besøk i går, ble det som normalt sett gjøres i dag unnagjort i går. Ergo en hel dag uten en eneste plan.

Bilder fra gårsdagens vennegruppe. Fantastisk fin gjeng som leker godt sammen.

Litt spontant ble jeg med i bilen opp til Asker da Arne og Tuva kjørte dit. Der fikk jeg like spontant handlet inn noen stauder, samt drukket en god kopp kaffe. Vel hjemme ble staudene plantet i pottene sine. Ikke helt fått plassert alt jeg ønsker å få til ute, til det mangler jeg en del europaller. Forhåpentligvis får jeg til å hente det i løpet av uken som kommer.

Hageslidre

Klatrebeinved og Snøsløyfe

Snøsløyfe

Lavendel

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og småfryser litt. Det er nesten litt høstfølelse ute, surt og vindete … men tror det er det jeg liker best med Norge. Uforutsigbart vær. Liker disse skiftningene. Det er jo bare å kle på seg mer klær …