Lommetøfler til Tuva

Planen var vel ikke at Tuva skulle få noe IGJEN …. men etter å ha strikket litt på disse tøflene innså jeg at de aldri kommer til å passe meg. Så da får jeg heller legge opp noen flere masker og strikke til meg selv i kveld … c»)

lommetofler

Disse tøflene i alle fall, er strikket med Gjestal Sportsragg, på pinne nr 4.

Jeg la opp 5 masker, som jeg strikket i rillestrikk i 2 cm. Videre økte jeg i starten av hver pinne til jeg hadde 22 masker; fortsatt rillestrikk. Så økte jeg til 44 masker på en omgang. Herfra strikket jeg 2 rett og 2 vrang i 10 cm. Etter det gikk jeg tilbake til rillestrill, og reduserte maskeantallet fra 44 til 22 masker på en omgang. Videre reduserte jeg en maske i starten av hver omgang til jeg hadde igjen 5 masker.
Strikket 2 cm og felte av.

Voilá!