Noen prosjekt er ferdige …. nye på tur

Torsdag, snart helg og jeg tror den skal bli veldig bra! Planen var egentlig at jeg skulle være i Bergen mandag og tirsdag, men det er utsatt litt. Så da kan Tuva og jeg nyte helgen fullt og helt uten å tenke på noe.

De siste dagene har både Tuva og jeg har fått unna et par prosjekter, og det er bra. Jeg liker dårlig at ting ligger «og flyter». Så nå er jeg fornøyd med at spisebordet er tomt for halvferdige prosjekter …

Tuva fikk endelig rotet seg til å feste opp alle sommerfuglene i uroen sin, så nå henger den fint i stuevinduet.

Selv har jeg fått testet ut noe på et lite lerret. Eller lite og lite, det er 30 x 90 cm. Kan kanskje ikke karakteriseres som lite, men mye mindre enn det jeg skal gjøre i helgen – det er i alle fall stort! Jeg var litt usikker på hvordan resultatet ble, så derfor valgte jeg å la en test. Både jeg og han som skal ha bildet til slutt ble fornøyde, så da er det bare å sette i gang …

Ellers så har jeg denne uken mottatt en herlig pakke fra Global, så jeg mistenker det dukker opp flere ting i løpet av helgen. Tuva er i alle fall utålmodig etter å få testet ut noen av produktene …