Årets første …

Da vi våknet i dag strålte solen og vi bestemte oss for å stikke på stranden. Det var ikke mange der da vi ankom, men de fyltes på etterhvert. Hjalp kanskje at vi var der allerede kl 10 …? På tur til stranden svippet vi innom Godt Brød for litt formiddagsmat og en Cortado.

Tuva var ganske kjapp med å kaste seg uti vannet, og selv var jeg veldig glad for at jeg ennå ikke skal ute i slikt kaldt vann. Noen ganger passer det meg perfekt å høre på hva legen befaler!

stranden-1

Jeg tror faktisk det ikke var mange gradene i vannet, for Tuva kom opp og sa det var iskaldt! Noe som betyr at det nok var kaldere enn det også. Barn sier da aldri at vannet er kaldt …

stranden-2

Vi ble ikke så kjempelenge på stranden, da Tuva ikke fikk varmen i seg igjen, og fordi det var en ganske kald vind; tross herlig lufttemperatur.

Etter hjemkomst fikk Tuva besøk av ei venninne og jeg fikk (endelig) laget ferdig Tuvas t-skjorte til hip-hopoppvisningen neste helg. Det er første gang jeg har testet tekstilspray, og i grunn var det veldig moro! Innlegg på skjorten finner du her.

hip-hop-2

Tuva ble superfornøyd med resultatet, og mammaen sin!

svomming

Ellers har helgen inneholdt svømmetrening for Tuva. I dag fikk hun bruke sin nye vårdrakt, og tror hun var veldig fornøyd med å ikke bli så iskald underveis i treningen.

img_7235

Selv har jeg fått laget noen armbånd, og flere tror jeg det blir utover uken. Mer om disse kan du lese her.

Nå skal dagen avsluttes, og batteriene lades. Den kommende uken blir altfor hektisk … c»)