Dette lå ikke i min plan …

Det er litt artig å oppleve at livet plutselig tar en retning en overhode ikke hadde forutsett! Ikke at den retningen jeg nå tusler litt i, er av betydning i den store sammenheng … men … for meg er det et skritt i en retning i alle fall.

For en uke siden kom det en mail ifra fra svømmeklubben om jeg hadde lyst til å ta dommerkurs, og blir kretsdommer. Skal innrømme jeg lo litt da forespørselen kom, da tanken aldri har vært i nærheten av å berøre hjernebarken. Etter å ha ledd ferdig, tok nysgjerrigheten overhånd og etter ivrig surfing rundt temaet på nett, fant jeg ut at dette er kult!

Så, om under en uke starter jeg kursingen … hehe

Så det betyr at om kort tid er jeg godkjent kretsdommer … c») … og en del av Norges Svømmeforbund …

One comment

Comments are closed.